BPA ATTIC OFFICES

Client : Banca privada d’Andorra, Architect : Orobitg – A&U + Stefano Colli
Area : 1.200 m², Project : 1999/2000

The flat roof of the parking building in San Antoni street, Escaldes, Andorra, was transformed to an attic space for offices that linked to the neighbour headquarters building of  BPA.
After demolition works of some existing plant room and storage annexes , a new roof was built as a folded solid reinforced concrete slab on steel columns. These last were designed with semi-articulated connection at the base to minimize the moment transfer to the existing concrete columns below.
The elegant interior design project was finalist of the SALONI Architecture Awards in 2001.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s